Οι αντλίες ανάμιξης – που ονομάζονται επίσης μηχανήματα σοβατίσματος, μηχανές γύψου ή αντλίες κονιάματος – επεξεργάζονται συνεχώς και πλήρως αυτόματα όλα τα τυποποιημένα ξηρά κονιάματα με βάση τον γύψο, τον ασβέστη και το τσιμέντο με νερό.Η PFT προσφέρει διάφορες σειρές μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας RITMO. Το μηχάνημα μπορεί να αντλήσει έτοιμα παστοειδή υλικά ή σακιά ξηράς μορφή, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντλία ανάμιξης ή σκέτη αντλία. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει και με γεννήτρια.
Η αξιόπιστη RITMO XL, ως αντλία ανάμιξης και ενός ατόμου διαθέτοντας ένα ισχυρό σύστημα άντλησης του υλικού, είναι ειδικά σχεδιασμένη για ψεκασμό και ανάδευση ξηρών κονιαμάτων συμβατών με μηχανή, υλικών πάστας και πολλά άλλα με μέγεθος κόκκων έως 7 mm. Η παροχή υλικού της RITMO XL μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις αλλάζοντας τις στροφές του κινητήρα(έκδοση με inverter) . Η πνευματική πλήρωση επιτυγχάνεται μέσω ειδικών παρελκόμενων .
Ο προαιρετικός εξοπλισμός τις Ritmo XL περιλαμβάνει αντλία νερού ως αντλία ενίσχυσης πίεσης. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν αναμεικτήρες όπως PFT ROTOMIX ή PFT ROTOQUIRL. Διατίθεται και έκδοση λειτουργίας με 230 volt και 400 volt ταυτόχρονα.